Looking For Anything Specific?

Header Ads

Pihasauna omakotitalon pihaan


Pihasauna omakotitalon pihaan tuo tämän päivän kiireiseen elämään arjen luksusta ja mökkitunnelmaa. Ei tarvitse lähteä kotoa ajamaan mökille saunomaan, kun pihasaunan puukiuas lämpiää omassa pihassa. Jo pihasaunan lämmittäminen on mukava tapa saada ajatukset rauhoittumaan puita pilkkoessa ja sytyttäessä kiukaaseen. Kiukaan lasiovesta kajastava tuli antaa mukavan rauhoittavan tunnelman löylyhuoneeseen. Tuli rätisee tulipesässä ja noin 0,5-1h:n lämmittämisen jälkeen löylyhuone on valmis ottamaan saunojat löylyn lämpöön.

New saunan pihasauna antaa happirikkaat löylyt ja siellä jaksaakin istua pitkään. Pihasaunan löylyhuoneen ilmankierto on mietitty toimivaksi, mikä takaa hyvän ilmastoinnin saunaan sekä löylyjen aikana, että saunan ollessa kylmänä. Pihasaunassa istuessa on hyvä ottaa huikka saunajuomaa, jotta ei pääse nestevajausta syntymään. Löylyttelyn välissä on mukava käydä piipahtamassa pihasaunan terassilla, minkä jälkeen jaksaa taas heittää lisää vettä kiukaalle.
Pihasaunan lämpö rentouttaa kehon ja mielen.Pihasaunassa on täydellinen rauha ja kodin sisätiloista pääsee hetkeksi irtaantumaan ihanaan hiljaisuuteen.



New saunan pihasaunaa voi käyttää ympärivuoden. Löylyhuoneen kuivumisen takaa kuuma kiuas, johon kannattaa heittää muutama klapi saunomisen jälkeen.

Pihasauna on trendi omakotitalojen uudiskohteissa sekä jo aiemmin rakennettujen talojen pihoissa. Omakotitalot suunnitellaan mahdollisimman käytännöllisiksi ja arkeen sopiviksi. Monet haluavatkin jättää saunan sisätiloista kokonaan pois ja pihasaunan sijoittaminen tontille mietitään jo suunnitteluvaiheessa.

Pihasaunan hankintaa omakotitalon pihaan kannattaa lähteä miettimään millainen käyttötarve pihasaunalla on. Tarvitaanko pelkkä sauna ja pukuhuone vai olisiko mukava viettää aikaa pihasaunalla enemmänkin. Silloin oleskelutilallinen pihasauna on varmasti oikea ratkaisu. Oleskelutilaan saa kauniin kiertoilmatakan, joka luo mukavaa tunnelmaa ja tuo lämpöä kylmemmillä ilmoilla tilaan. Oleskelutilaan mahtuu levitettävä vuodesohva ja siinä voi majoittaa yövieraitakin. 
Pihasaunan pohjaratkaisua kannattaa miettiä omaan maisemaan sopivaksi ja käytännölliseksi. Pihasaunat ovat valmistettavissa peilikuvina, joten vasen- ja oikeankätiset ratkaisut löylyhuoneen sijoittamisessa onnistuvat molemmin päin. Kun oma ajatus pihasaunan tarpeista alkaa hahmottumaan, onkin hyvä aika olla yhteydessä pihasaunatoimittajaan ja suunnittelijaan. Heidän avustuksella saatte suunniteltua juuri teille ja teidän tarpeisiin sopivan pihasaunan.  Sekä valittua oikean varustuksen teidän tarpeisiin. Kun kaikki päätökset on saatu viilattua loppuun, ei muuta kuin odottelemaan valmiin pihasaunan saapumista oman kodin pihaan.


Post a Comment

0 Comments