Looking For Anything Specific?

Header Ads

Pihasaunan viisi sijoituspaikkaa!


Tyypillisesti pihasauna ajatellaan kuuluvan omakotitalon pihapiiriin, jossa se on tarjoamassa mukavia elämyksiä omakotitaloasujan arkeen ja juhlaan. Pihasaunojen tyylisuunta on suunniteltu niin, että ne soveltuvat erinomaisesti asutulle alueelle. Erilaisista pihasaunamalleista löytyy erinomaisia vaihtoehtoja erilaisien omakotitalojen pihaan. Kannattaakin pohtia millainen valmissauna sopii sinun parhaiten sinun omakotitalosi tyyliin. Huomiotavia seikkoja on mm. kattorakenne, valittu puumateriaali sekä tietenkin väritys.



Yleisin toimituspaikka myydylle pihasaunalle on kesämökin ranta. Suomalainen mökin omistaja on tottunut siihen, että sauna tulee olla mökillä ja mielellään mahdollisimman lähellä vettä. Monesti mökillä olevaa pihasaunaa kutsutaan rantasaunaksi. Pihasaunapakettia mökille ostaessa on syytä varmistua, siitä että valmissaunan kyseessä ollessa pihasaunapaketti saadaan kuljetettua paikoilleen. Monesti maastonmuodot ja muut seikat ovat huomattavasti hankalampia kuin omakotitaloalueella. New Sauna on erinomainen valinta rantasaunaksi paikkaan kuin paikkaan.

Voisiko kerrostalon katolla olla pihasauna?
Mielenkiintoinen ja vielä kokeilematon ajatus on toimittaa pihasauna kerrostalon katolle, niin että pihasauna olisi käytössä kerrostalon kaikille asukkaille. Tulevaisuudessa voi ennakoida, että uskaliaimmat kerrostalorakentaja voisivat ottaa valikoimaansa aidon, hirrestä rakennetun tyylikkään pihasaunan. Vaikka sitten katolle sijoitettuna. Haasteena valmissaunan kyseessä ollessa on kuljetus. Hieman sama kuin saareen rakennettavissa pihasaunoissa. Toisaalta kerrostalon rakentaminen maksaa kuitenkin niin paljon, että eiköhän sinne yksi helikopteri reissu mahdu.

Rannikkokylässä
Suomen rannikko on maailman kauneinta suomen rannikkoa. Kesäisin rannikkokaupunkeja rikastuttaa lukuisat suomalaiset ja ulkomaiset purjehtijat. Monessa rannikkopitäjässä asukaslukukin kasvaa moninkertaiseksi mökkiläisten vallatessa pitäjän. Useaan kertaan toteutukseen pyydetty idea on tuoda vuokrakäyttöön pihasauna näihin rannikkokyliin ja tarjota esimerkiksi tunnin vuoroja muutaman kymmenen euron korvausta vasten. Mikä olisikaan saksasta tulevalla viikon merellä purjehtineelle parempaa kuin saapuessa suomeen varata valmiiksi lämmitetty pihasauna ja aloittaa suomen loma kunnon löylyillä. Kätevää olisi jos tuon saunan pystyisi varaamaan ja maksamaan etukäteen esimerkiksi puhelimen välityksellä. ja olisihan se kiherryttävä ajatus kyläläisten kävellä rantaraittia pitkin oman pitäjän parhaalla paikalla olevaan pihasaunaan saunomaan.

Jakamistalouden yleistyessä myös erilaiset kommuuniasumisen muodot saattavat yleistyä. Tämä voisi tarkoittaa sitä, että tiettyjä tiloja kuten leikkipuisto, pihasauna tai verstas voitaisiin asuinalueella rakentaa yhteiseksi sen sijaan, että jokainen rakentaa omansa. Jos tälläinen kommuuni jonnekin rakentuu, niin yhteinen pihasauna on ehdottomasti harkinnan arvoinen. Ja luonnollisesti New Sauna on tässäkin mukana. Tälläinen artikkeli tällä kertaa näkyvyyttä parantamaan.

Post a Comment

0 Comments