Looking For Anything Specific?

Header Ads

Suuri saunavertailu


Tässä vertailussa käydään läpi New Saunan eri saunamallit ja pohditaan mikä sauna olisi paras juuri sinun tarkoitukseesi.

Aloitetaan pienimmästä, joten ensimmäiseksi käsittelyssä on Sauna 7.New Saunan nettisivuilla tätä kompaktia pihasaunaa luonnehditaan ”moderniksi” sekä ”sympaattiseksi” ja sitä se myös on. Sauna 7:sta on kaikki turha karsittu pois ja jätetty vain olennainen eli löylyhuone. Tämä moderni pihasauna on valmistettu 88mm lamellihirrestä ja sen katettu kokonaisala on 6,6 neliömetriä. Kokonsa ansiosta tämä pihasauna mahtuu pieneenkin pihaan, silti menettämättä aitoa saunomiskokemusta.



Seuraavanavuorossa on hiljattain julkaistu Sauna 10. Tämä uusi malli koostuu löylyhuoneesta, pienestä puketumistilasta sekä ulkoterassista.  Sauna 10:mmenen katettu kokonaisala on 9.7 neliömetriä ja kuten aiemmassakin pihasaunassa, se on valmistettu 88mm lamellihirrestä. Tämä tyylikäs ulkosauna on eritoten suunniteltu todellisille saunojille. 

Sitten siirrytään toiseksi isoimpaan saunaan New Saunan mallistossa. Sauna 16 tarjoaa löylyhuoneen lisäksi tilavan oleskelutilan sekä terassin. Oleskelutilaa lämmittämässä on moderni SmidsonVigon kiertoilmatakka, jonka avulla kylmilläkin säillä oleskelu huoneessa on miellyttävää. Saunan oleskelutilan isot modernit ikkunat tuovat runsaasti valoa sisälle ja luo upean viimeistelyn saunalle.Tämän pihasaunan katettu kokonaisala on 16,7 neliömetriä mikä on huomattavasti suurempi kuin kahden aikaisemman mallin. Sauna 16 sopii erinomaisesti talon tai mökin pihaan, lapsiperheille kuin myös kenelle tahansa tilavaa ja modernia pihasaunaa haluavalle.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä käydään läpi Sauna 24. Tämä 24 neliömetrin oleskelutilalla, löylyhuoneella, terassilla ja varastotilalla varustettu pihasauna on isoin kaikista New Saunan malleista. Sauna 24 on muuten samanlainen kuin Sauna 16, mutta tähän on lisäyksenä tuotu varastotila. Varastotila on suojattu lukollisella ulko-ovella ja se sopii hyvin esimerkiksi puiden säilyttämiseen. Sauna 24 sopii erinomaisesti hieman isompiin pihoihin sekä erityisesti paljon tilaa tarvitseville. 

New Saunan kaikissa malleissa on käytössä Harvia 20ES pro kiuas 20l vesisäiliöllä. Tämä soveltuu koviinkin löylyihin ja takaa parhaimmat mahdolliset löylyt.Saunan lauteet ovat modernit ja kestävät kuusilankkulauteet.Perustoimituksessa saat rakennuksen hirsipinnan kertaalleen käsiteltynä ulkopuolelta kuulto-öljykäsittelyllä. Halutessasi voit tilata saunan täysin käsittelemättä ja päättää itse, millaisen ulkoasun haluat tai vaikka sovittaa sävyt yhteen talosi tai mökkisi kanssa. Myös ulkonäolliset muutokset pihasaunoihin ovat mahdollisia lisähintaa vastaa. New Sauna toimittaa saunoja Suomen alueella valmiiksi koottuna ja varusteltuna.


Post a Comment

0 Comments